Pinterest
Cos de cumparaturi

0759 975 074

comenzi@vreauoferta.ro

Cum plătesc

Plata online cu cardul

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Normed Distribution SRL foloseste serviciile oferite de EuPlatesc.ro. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele noastre. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Ordin de plata

In urma lansarii unei comenzi, veti primi prin e-mail confirmarea comenzii si ulterior, factura proforma. Plata trebuie efectua in termen de maxim 3 zile calendaristice de la data comenzii, in contul bancar al Vanzatorului, deschis la Banca Transilvania. Este important sa indicati pe ordinul de plata numarul si data facturii proforme, pentru a atribui corect plata comenzii dumneavoastra. Livrarea produselor se va efectua dupa confirmarea incasarii contravalorii comenzii in contul Vanzatorului. Neachitarea contravalorii comenzii dumneavoastra in termen de 3 zile lucratoare duce automat la anularea comenzii.

Ramburs la livrare

Pentru achitarea ramburs a produselor comandate este necesar ca in procesul de finalizarea a comenzii sa selectati acest tip de plata. Plata cu numerar se face in lei, integral la livrarea cu ramburs, face la livrarea coletului prin curierat rapid, atunci cand valoarea cumparaturilor nu depaseste suma de 4.999 lei. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul. Inainte de lansarea comenzii dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor si cheltuielilor de transport aferente.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%)

Livrare gratuita

Pentru comenzi mai mari de 300 lei

Returnare garantata

Conform dispozițiilor legale

Livrare rapida

In aria de acoperire a curierului

Plati securizate

Plata cu cardul, securizata

© VreauOferta.ro by Normed Distribution srl