Pinterest
Cos de cumparaturi

0759 975 074

comenzi@vreauoferta.ro

Despre Normed

Despre noi

Să facem cunoștință!


Suntem Normed Distribution, o companie la început de drum, formată din antreprenori cu experiență în domeniul comerțului cu echipamente și consumabile medicale. Încă din prima noastră zi, am încercat întotdeauna să luăm decizii cu care clienții noștri ar putea fi mândri.
Ideea proiectului nostru s-a conturat ușor, ușor încă de anul trecut, din pasiunea noastră pentru oameni și despre oameni. Am pus ideea la “dospit” și astăzi ne prezentăm în fața voastră cu tot ce am pregătit mai bun pentru voi. Ne dorim să devenim un partener și un prieten de încredere pentru voi! Suntem aici la dispoziția voastră!
La Normed, credem că există o modalitate mai bună de a ne apropria clienții. Un mod mai valoros, mai puțin invaziv, în care clienții noștrii să se simtă respectați și câștigați, nu cumpărați. Ne dorim să aducem pe piața din România produse de calitate dar și servicii de consultanță!
Pentru mai multe detalii legate de produsele și serviciile noastre și pentru a primi mereu ultimele noastre promoții

Despre noi:
Magazinul nostru online comercializează o gamă variată de produse la cele mai bune prețuri. Garantăm calitatea produselor noastre și facem eforturi continue pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Livrare gratuita

Pentru comenzi mai mari de 300 lei

Returnare garantata

Conform dispozițiilor legale

Livrare rapida

In aria de acoperire a curierului

Plati securizate

Plata cu cardul, securizata

© VreauOferta.ro by Normed Distribution srl