Pinterest
Cos de cumparaturi

0759 975 074

comenzi@vreauoferta.ro

Livrarea produselor

Livrarea

Comenzile plasate pe Site vor fi livrate prin curier, la usa sau la poarta casei Clientului. Tariful si termenul estimat de livrare sunt prezentate in cosul de cumparaturi din Site.

Termenul uzual de livrare este de 2-4 zile lucratoare, socotit de la data confirmarii comenzii. In perioada sarbatorilor de iarna, a campaniei de Black Friday sau in situatii cu caracter extraordinar (precipitatii abundente, cai de acces impracticabile, temperaturi extreme etc.), VreauOferta.ro (Normed Distribution SRL) isi rezerva dreptul de a prelungi termenul uzual de livrare. Termenul maxim de livrare nu va depasi 15 zile calendaristice de la data confirmarii comenzii.

VreauOferta.ro (Normed Distribution SRL) va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare aferente acestora. In situatia in care Contractul nu poate fi onorat din cauza ca produsul a devenit indisponibil intre momentul plasarii Comenzii VreauOferta.ro (Normed Distribution SRL) va informa cu promptitudine Clientul despre aceasta imprejurare.

Livrarea bunurilor comandate este efectuata prin curier la o adresa specificata de catre utilizator, fie la domiciliul sau fie la oricare alta adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Costurile de livrare sunt în sarcina Clientului, cu excepția cazului în care se menționează altfel în mod expres pe site.

Clientul este obligat să revizuiască mărfurile în momentul livrării în prezența curierului și să notifice imediat dacă se constată discrepanțe, deficiențe și daune. În cazul în care utilizatorul nu reușește acest lucru, livrarea se consideră acceptată.

 

Livrare gratuita

Pentru comenzi mai mari de 300 lei

Returnare garantata

Conform dispozițiilor legale

Livrare rapida

In aria de acoperire a curierului

Plati securizate

Plata cu cardul, securizata

© VreauOferta.ro by Normed Distribution srl