Cos de cumparaturi

0759 975 074

comenzi@vreauoferta.ro

Protecția datelor cu caracter personal

POLITICA GDPR A SC NORMED DISTRIBUTION SRL

Acest document reprezintă politica GDPR a firmei noastre și explică modul în care utilizăm datele cu caracter personal pe care le obținem de la dumneavoastră când navigați pe acest site, în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României.

Prezentul document de confidențialitate GDPR este o modalitate importantă prin care ne ajutăm clienții să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la datele pe care le colectăm și le utilizăm. Documentul este o adaptare a modelului de politica GDPR oferit de https://gdpr.eu/privacy-notice/  

GDPR se aplica website-ului vreauoferta.ro, având scopul de a informa utilizatorii acestuia despre prelucrarea datelor cu caracter personal de către Normed Distribution SRL, in calitate de operator, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/11276/2020, CIF RO43022991, cu sediul social in Str. Sold Ene Modoran, nr 9, Sector 5, București, Romania, telefon +40 759975074 si contul bancar cu RO84BTRLRONCRT0564125701 deschis la BANCA TRANSILVANIA.

Pentru orice întrebări sau solicitări cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, ne poți contacta trimițându-ne un e-mail la adresa: office@normed.ro.

CONȚINUT

  • Ce date colectăm?
  • Cum colectăm datele dvs.?
  • Cum vom folosi datele dvs.?
  • Cum stocăm datele dvs.?
  • Marketing
  • Care sunt drepturile dvs. de protecție a datelor?
  • Modificări ale politicii noastre de confidențialitate
  • Contact

CE DATE COLECTĂM?

Compania noastră colectează următoarele categorii de date cu caracter personal:

  1. Date de identificare: Numele dumneavoastră este necesar atunci când plasați o comandă, pentru a ști destinatarul; dacă vă creați un cont, numele este salvat și pentru gestionarea contului și comenzi ulterioare.
  2. Date de contact:
  3. Numărul de telefon necesar în cazul în care plasați o comandă, pentru a putea fi contactat de curier la livrare; dacă vă creați un cont, numărul de telefon este utilizat și pentru gestionarea contului și comenzi ulterioare.
  4. Adresa dumneavoastră a domiciliului/ sediului/punctului de lucru: necesar în cazul în care plasați o comandă, pentru a ști unde o livrează curierul; dacă vă creați un cont, adresa este utilizată și pentru gestionarea contului și comenzi ulterioare.
  5. Email: opțional la plasarea unei comenzi, pentru a fi ținut la curent cu starea comenzii; poate fi utilizată și pentru a vă trimite materiale promoționale; dacă vă creați un cont, emailul este utilizat și pentru gestionarea contului și comenzi ulterioare.

Normed Distribution SRL NU obține date despre dumneavoastră prin alte metode.

CUM COLECTĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ

Furnizați direct companiei noastre majoritatea datelor pe care le colectăm. Colectăm date și prelucrăm date atunci când:

  1. Vă înregistrați online sau plasați o comandă pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre.
  2. Completați voluntar un sondaj pentru clienți sau oferiți feedback cu privire la oricare dintre panourile noastre de mesaje sau prin e-mail.
  3. Utilizați sau vizualizați site-ul nostru web prin intermediul cookie-urilor browser-ului dumneavoastră

CUM FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA

Datele dumneavoastră personale  sunt colectate în următoarele cazuri:

a) înregistrarea contului în Magazinul Online pentru a deschide și a gestiona un cont individual, precum și luarea de măsuri la cererea viitorului Client înainte de încheierea acordului de administrare a contului.

b) înregistrarea comenzii în Magazinul Online;

c) trimiterea de către Client a întrebării prin intermediul formularului de contact din Magazinul Online, pentru a răspunde la mesajul trimis;

d) evaluarea și analizarea activității și informațiilor despre Client, inclusiv în cadrul prelucrării automate a datelor cu caracter personal (profilare), pentru a prezenta anunțuri publicitare generale, oferte sau promoții cu privire la produsele Operatorului și ale partenerilor săi, într-un mod adaptat intereselor Clientului respectiv (fără a afecta totuși semnificativ deciziile sale);

e) abonarea la buletin informativ (Newsletter) pentru a realiza un contract al cărui obiect constituie serviciul furnizat pe cale electronica, doar cu consimțământul persoanei vizate pentru executarea acordului de furnizare a serviciului de Newsletter (art. 6 alin.1 lit. a din GDPR).

Compania noastră colectează datele dvs., astfel încât să putem:

  1. Să procesăm comanda
  2. Să vă trimitem prin e-mail oferte speciale cu privire la alte produse și servicii de interes pentru dumneavoastră.

Când Compania noastră procesează comanda dvs., aceasta vă poate trimite datele și, de asemenea, utiliza informațiile rezultate de la agențiile de referință de credit pentru a preveni achizițiile frauduloase.

CUM STOCĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ

Compania noastră stochează datele dvs. în siguranță pe serverul nostru.

Stocăm informațiile dumneavoastră personale pentru cea mai scurtă perioadă posibilă în conformitate cu cerințele legale și relațiile contractuale. În anumite ocazii speciale, dacă este cerut de reglementările legale sau de relații contractuale reale, vom păstra informațiile pentru o perioadă mai îndelungată, cu excepția cazurilor interzise de lege.

Cookie-ul necesar funcționării site-ului este creat automat la accesarea oricărei pagini.

Cookie-urile opționale instalate prin Google Analytics sunt create automat la accesarea oricărei pagini dacă ați fost de acord cu utilizarea acestora. În acest caz, diferite statistici precum numărul total de utilizatori dintr-o anumită zi, numărul total de comenzi, sau proveniența traficului ne sunt disponibile în produsul Google Analytics.

În cazul în care permiteți cookie-urile opționale de la Google Analytics, acestea adună unele date despre dumneavoastră, cum ar fi paginile vizitate de pe site-ul nostru, sau proveniența traficului dumneavoastră (spre exemplu, dacă ați ajuns pe pagina noastră dintr-un motor de căutare, dintr-o rețea, sau dacă ați tastat adresa direct în browser).

SC Normed Distribution SRL NU partajează datele dumneavoastră personale cu nicio altă entitate.

Datele dumneavoastră sunt stocate pe serverul nostru. Când introduceți o parolă, la aceasta este adăugată o secvență aleatorie, iar rezultatul este criptat în mod ireversibil printr-o funcție matematică (funcție hash criptografică) și este stocat sub această formă în baza noastră de date. Acest lucru înseamnă că noi nu avem acces la parola dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că dacă o persoană neautorizată obține acces la server, nu va putea citi datele dumneavoastră personale.

Datele dumneavoastră personale menționate mai sus sunt reținute pentru următoarele perioade de timp:

  • Dacă aveți un cont pe site, datele dumneavoastră personale sunt reținute până când solicitați ștergerea contului prin intermediul interfeței de gestiune a contului.

MARKETING

Normed Distribution SRL realizează campanii de marketing, prin email. De asemenea, NU partajăm niciun fel de date cu nicio entitate ce o folosește în scopuri de marketing. Singurele entități cu care partajăm anumite date sunt firmele de curierat și Google Analytics.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Normed Distribution SRL dorește să vă aducă la cunoștință care sunt drepturile dumneavoastră cu privire la datele cu caracter personal. Fiecare utilizator al site-ului are următoarele drepturi:

  • Dreptul la acces: puteți solicita gratuit o copie a datelor dumneavoastră personale stocate pe serverul nostru. Puteți face acest lucru din interfața de gestiune a contului dacă aveți un cont, sau contactându-ne prin email sau telefon. Dacă nu aveți cont, va trebui să prezentați un act care să vă demonstreze identitatea, cum ar fi un buletin, un pașaport, un permis de conducere, ș.a.
  • Dreptul la rectificare: puteți solicita firmei noastre să corecteze date despre dumneavoastră care considerați că sunt eronate sau învechite. De asemenea, puteți completa datele care considerați că sunt incomplete.
  • Dreptul la ștergere: puteți solicitat ștergerea datelor dumneavoastră personale.
  • Dreptul la restricționarea procesării: aveți dreptul de a solicita restricționarea procesării datelor dumneavoastră personale.
  • Dreptul de a respinge procesarea: aveți dreptul de a solicita stoparea procesării datelor dumneavoastră personale.
  • Dreptul la portabilitatea datelor: aveți dreptul de a solicita o copie a datelor dumneavoastră într-un format portabil către alte entități. În acest moment, aceste formate sunt Excel, CSV.

Dacă trimiteți o solicitare pentru oricare dintre drepturile de mai sus, avem la dispoziție o lună de zile să vă oferim un răspuns. Puteți trimite o cerere în unul din următoarele moduri:

  • Prin email la: office@normed.ro.
  • Prin telefon la: 0759975074

REVIZUIREA POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

Vom revizui această Politică periodic, în funcție de modificările care survin in activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal si vom publica versiunea actualizată a documentului.

CONTACT

Dacă aveți orice întrebare sau cerere cu privire la politica noastră de confidențialitate, ne puteți contacta în următoarele moduri:

  • Prin email la: office@normed.ro
  • Prin telefon la: +40 759975074

În România, autoritatea responsabilă de aplicarea GDPR este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Dacă doriți să depuneți o plângere asupra acestui site, îi puteți contacta în următoarele moduri:

  • Site web: https://www.dataprotection.ro/.
  • Email: anspdcp@dataprotection.ro, dpo@dataprotection.ro.
  • Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212.
  • Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336 București, România.
Livrare gratuita

Pentru comenzi mai mari de 300 lei

Returnare garantata

Conform dispozițiilor legale

Livrare rapida

In aria de acoperire a curierului

Plati securizate

Plata cu cardul, securizata

© VreauOferta.ro
by Normed Distribution srl