Pinterest
Cos de cumparaturi

0759 975 074

comenzi@vreauoferta.ro

Returnarea produselor

Returul

Potrivit legislației în vigoare privind comerțul electronic, Clientul își poate exercita dreptul de retragere din Contract in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor sau de la încheierea contractelor în cazul Serviciilor. În acest interval de timp Produsele și/sau Serviciile cumpărate de Client de la VreauOferta.ro (Normed Distribution SRL) pot fi returnate, fără sa fie nevoie de precizarea unor motive de retur, iar sumele plătite vor fi rambursate.

Pentru a ușura procesul de retur și a asigura rapiditatea acestuia Clientul poate folosi modelul de document prevăzut în anexa la Ordonanța de Urgența a Guvernului nr. 34/2014 care poate fi vizualizat si descărcat de aici.

În cazul în care Comanda a fost deja achitată, iar Clientul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal, VreauOferta.ro (Normed Distribution SRL) va rambursa contravaloarea acesteia în termen de maximum 14 (paisprezece) zile de la data la care Clientul a informat VreauOferta.ro (Normed Distribution SRL) cu privire la decizia de retragere din Contract.

Contravaloarea Comenzii va fi rambursată folosind aceeași modalitate de plată ca aceea folosită în Tranzacția inițială de Client, în cazul în care acesta nu optează pentru o modalitate diferita de încasare a respectivei sume de bani.

VreauOferta.ro (Normed Distribution SRL) își rezervă dreptul de a amâna această rambursare până la data returnării Produselor de către Client sau până la data recepționării de la Client a unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate către VreauOferta.ro (Normed Distribution SRL).

VreauOferta.ro (Normed Distribution SRL) își rezervă dreptul de a reține din sumele rambursate Clientului valoarea care rezultă din diminuarea valorii Produselor ca urmare a  manipulării greșite a acestora de către Client, in cazul in care aceste manipulări sunt altele decât cele strict necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor și a funcționalității Produselor.

Livrare gratuita

Pentru comenzi mai mari de 300 lei

Returnare garantata

Conform dispozițiilor legale

Livrare rapida

In aria de acoperire a curierului

Plati securizate

Plata cu cardul, securizata

© VreauOferta.ro by Normed Distribution srl