Termeni și condiții

Condiții de livrare:

Produsele se vor livra prin curier in orice localitate din Romania, iar taxa de transport este comunicata la fiecare articol in parte, pentru zonele pe care le acopera curieratul.
Termenul de livrare este de 24-48 de ore.
Coletul va va fi livrat imediat ce comanda va fi confirmata de un agent telefonic.

Garantia:

Termenul de garantie pentru produsele achizitionate de pe site-ul nostru www.VreauOferta.ro este de 24 luni (2 ani) si este calculat de la data semnarii de catre client a procesului verbal de predare-primire.

In cazul unei reparatii a produsului / produselor comandate, perioada de garantie este in mod automat prelungita cu cea de reparatie. Produsele oferite respecta documentele tehnice normative existente pe teritoriul Romaniei.

In cazul aparitiei unor eventuale defecte la produsul comandat, cumparatorul poate formula o reclamatie. Orice reclamatie trebuie insotita de certificatul de garantie si factura fiscala a produsului ce face obiectul reclamatiei si se trimite pe formularul de contact din site.

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

In cazul returnarii produselor cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 15 de zile de la retur.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email (folosind formularul din site, de pe pagina de contact).